vivanordKérdésekHogyan hat a Vivanord?

Mikor várhatom a küldeményt?

Mely esetekben nem javasolt a Vivanord fogyasztása?

Milyenek a kiszállítási és kézbesítési lehetőségek?

Okoz-e a Vivanord nem kívánatos mellékhatásokat?

Mennyibe kerül a termékek kiszállítása?

Milyen természetes összetevőket tartalmaz a Vivanord kapszula?Mi a teendő, amennyiben a termékkel nem vagyok megelégedve?Látható e, hogy mi rejtőzik a küldeményben?

Hogyan hat a Vivanord?
A Vivanord segíti a hímvesszőben lévő sima izomszöveteknek az ellazulását, az erek gyorsabb tágulását és a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelését. Egyaránt pedig gátolja a péniszben lévő vér korai visszafolyását. Mindez egy kemény és hosszantartó erekciót eredményez. A Rhodiola rosea gyógynövény egyik alapvető összetevője a Vivanordnak, amely erős afrodiziákum és libidófokozó hatásáról híres. A Vivanord egyrészt effektív potencianövelő szer, másrészt viszont a korai magömlés késleltető hatása és az orgazmusok közötti gyorsabb regeneráció biztosítása is ismeretes. Fontos megjegyezni, hogy minden erekció alapja a szexuális inger, és e feltétel nélkül a szer nem léphet működésbe. A Vivanord kiválóan hatásos szer, amely majd segíti Önt egy kőkemény erekció és a tökéletes szexuális élet létrehozásában. Figyelem: a termék kizárólagosan férfiaknak készült. Nőknek, gyermekeknek és 18 éven aluli egyéneknek a szer nem adható.

Mely esetekben nem javasolt a Vivanord fogyasztása?
A Vivanord fogyasztása súlyos szív és máj betegség estén, a közelmúltban átélt szívinfarktus és agyvérzés esetén, valamint szívritmus zavarok esetén ellenjavallt.
Amennyiben a fent említett esetek meglétéről nincs teljes mértékben meggyőződve, kérdezze gyógyszerészét vagy kezelőorvosát. A Vivanord nőknek, gyermekeknek és 18 éven aluliaknak nem adható.

Okoz-e a Vivanord nem kívánatos mellékhatásokat?
A Vivanord nevű kék kapszula is okozhat nemkívánatos mellékhatásokat, amelyek általában enyhék és rövid időtartamúak. A leggyakrabban előforduló mellékhatások: bőrpír, enyhe fejfájás és szájszárazság. Amennyiben a Vivanord használata következtében bármely nemkívánatos mellékhatást tapasztal, csökkentse a 450 mg-os adagot 225 mg-ra. Amennyiben az előző utasítás nem hozna megfelelő eredményeket, a szer szedését meg kell szüntetnie. Nagyobb mennyiségű fogyasztás esetén a szer nem kívánatos mellékhatásai fokozódhatnak. Mivel az emberek pszichoszomatikai szempontból különbözőek, ezért a Vivanord hatásai is egyéntől egyénig eltérőek lehetnek. Éppen ezen okok miatt, a nem kívánatos mellékhatások fokozott megnyilvánulása esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.


Milyen természetes összetevőket tartalmaz a Vivanord kapszula?
A Vivanord 7 természetes gyógynövényen alapszik, amelyek hatásosnak bizonyultak a merevedési zavar gyors és effektív legyőzésében. A terméket a gyógynövényeken alapuló természetessége teszi egyedülállóvá. Egy Vivanord kapszula 450 mg gyógynövénykivonatot tartalmaz: Wolberry fruit (100 mg), Ginzeng (100 mg), Maca (100 mg), L-arginin (60 mg), Rhodiola (50 mg), Angelica, (20 mg), Muira puama (20 mg).

Kapsule Vivanord vsebujejo sestavine, ki se v alternativni medicini že stoletja uporabljajo za odpravljanje motenj erekcije. Ekstrakti zelišč so najvišje kakovosti in pridobljeni s posebnimi metodami ekstrakcije in iz tega razloga mnogo močnejši in učinkovitejši kot v primerljivih izdelkih. Vsebnost ene kapsule Vivanord je 450 mg, sestavljajo jo: ginseng, wolfberry fruit, maca, angelica, muira puama in rhodiola.

Mi a teendő, amennyiben a termékkel nem vagyok megelégedve?

Amennyiben a termékünkkel nem lenne megelégedve, a teljes vételár visszatérítését biztosítjuk.

Látható e, hogy mi rejtőzik a küldeményben?
Nem. A küldemények teljesen diszkrétek és a terméket illetően nem tartalmaznak semmiféle információt.

PMikor várhatom a küldeményt?
Ha a rendelést munkanapon 12 óráig adta le, a küldeményt aznap adjuk fel. Ha a rendelést 12 óra után adta le, a küldeményt másnap adjuk fel. A küldemény általában 3-5 munkanapon belül érkezik meg. A küldemények szállításában és kézbesítésében a GLS futárszolgálat a szerződéses partnerünk.


Milyenek a kiszállítási és kézbesítési lehetőségek?
A küldemények kiszállításában és kézbesítésében a GLS futárszolgálat a szerződéses partnerünk, amely kétféle (teljesen diszkrét) kézbesítési módot tesz lehetővé:

1) közönséges küldemény – amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a GLS futár a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja (a küldeményen a termékről, illetve a forgalmazóról nem látható semmilyen információ).

2) a második lehetőség, a küldemény személyes átvétele bármelyik hivatalos GLS csomagpontban. Ebben az esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a GLS futárszolgálat melyik csomagpontjába érkezzen a küldemény. A küldemény pontos megérkezésének időpontjáról a GLS futárszolgálat Önt sms-ben értesíti. A címzett a küldeményt a csomagpontban személyi igazolvánnyal tudja átvenni. A küldemény a kiválasztott csomagpontban 10 napig vehető át.

Megjegyzés:

A következő link-re kattintva megtekintheti az Önhöz legközelebbi GLS csomagpont pontos címét és elérhetőségét:
https://gls-group.eu/HU/media/downloads/Overview_ParcelShop_20180112-download-42063.pdf
Külön hangsúlyozzuk, hogy mindkét kézbesítési mód diszkrét, ami azt jelenti, hogy a küldeményen a termékről, illetve a forgalmazóról nem látható semmilyen információ!
Annak érdekében, hogy a küldemény megérkezéséről Önt értesíthessük, a megrendeléskor szíveskedjen megadni a telefonszámát.


Mennyibe kerül a termékek kiszállítása?
A küldemény átvételekor történő fizetés esetén, amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 35000 Ft-os összeget, küldeményének szállítása költségmentes. Amennyiben megrendelésének összege nem haladja mega a 35000 Ft-ot, a szállítási költségek a Vásárlót illetik. A szállítási költségek összege 2000 Ft.

A hitelkártyás fizetés esetén a Paypalon keresztül ügyfeleinket nem terhelik szállítási költségek.