vivanord

EREKCIÓ


Az erekció a pénisz azon képessége, hogy elérje a behatoláshoz és az aktus sikeres befejezéséhez szükséges merevséget. Az erőteljes erekció elérésének képessége lényegesen kihat a férfi önbizalmára életének minden területén. Az erekció bonyolult idegrendszeri és éri kölcsönhatások eredménye. Alapfeltételei az optimálisan működő vérkeringés és a megfelelő szexuális izgatottság.
erekcija

MEREVEDÉSI ZAVAR

A merevedési zavar, azaz az erektilis diszfunkció az az állapot, melyben a férfi képtelen a kielégítő szexuális tevékenységhez szükséges merevedés létrehozására, illetve fenntartására. Korábban a merevedési zavar impotenciaként volt ismeretes, ezt a kifejezést ma viszont egyre ritkábban használják. A merevedési zavarok gyakrabban fordulnak elő, mint a többség gondolná. A 40 éven felüli férfiak körülbelül 52%-a már szembesült a merevedési zavar valamelyik formájával. A merevedési zavarok viszont bármilyen korban jelentkezhetnek. A fiatalabb, (18 és 29 év közötti) férfiak is gyakran számolnak be merevedési problémákról, leggyakoribb gondjuk a megfelelő merevség elérése és fenntartása.  

A merevedési zavaroknak különböző fokozatai vannak, és a tünetek is másképpen jelentkezhetnek. Az orvosok a merevedési zavarokat három különböző csoportba sorolják. Megkülönböztetnek enyhe, mérsékelt és súlyos fokú merevedési zavart, az elkövetkező három kérdés alapján: Milyen gyakran van merevedése? Meddig képes fenntartani merevedését? Merevedése elegendő-e a sikeres nemi aktus kivitelezéséhez? 

Enyhe fokú merevedési zavarról beszélünk abban az esetben, ha a férfi merevedése időnként nem kielégítő. Mérsékelt fokú merevedési zavarról beszélünk akkor, ha a férfi a létrejött merevedést nem képes fenntartani, ha a létrejött merevedése nem elegendő az aktus sikeres kivitelezéséhez, illetve ha merevedése időnként létre sem jön. Súlyos fokú merevedési zavar esetében a férfi merevedése létre sem jön. Már az enyhe merevedési zavar is komolyan felzaklathatja a férfit és párját egyaránt. Fontos tudatában lenni annak, hogy bármilyen formában jelentkező merevedési zavarral küszködik, azt nem szabad figyelmen kívül hagyni,  és komoly erőfeszítéseket kell tenni a probléma megoldása érdekében.

A merevedési zavarokat számos tényező okozhatja, amelyeket két fő csoportba soroljuk. Megkülönböztetünk szervi és pszichogén tényezőket. A nyolcvanas években az a meggyőződés volt elterjedve, hogy a merevedési zavarok 90 %-a pszichogén és csupán 10 %-a szervi eredetű. Manapság viszont már tudjuk, hogy a merevedési zavarok 80 %-a szervi okokra vezethető vissza.


PSZIHOGÉN EREDETÜ MEREVEDÉSI ZAVAR

A pszichogén eredetű merevedési zavar ritkábban fordul elő. Gyakoribb a fiatalabb férfiaknál és leginkább a kudarctól való félelem okozza. A túlzott megterheltség, a munkahelyi stressz, ritka közösülés és a megromlott párkapcsolatok is lehetnek a pszichogén eredetű merevedési zavar gyakori okai. A pszichogén merevedési zavar jellemzője, hogy a merevedés bizonyos körülmények között mégis elérhető (éjszakai merevedés, önkielégítés).

SZERVI BAJ ÁLTAL KIVÁLTOTT MEREVEDÉSI ZAVAR

A merevedési zavarok 80 százalékát szervi baj által kiváltott zavar okozza. Némely férfi azt hiszi, hogy normális jelenség az, ha az erektilis funkció a korral gyengül. Azonban maga a kor NEM okoz merevedési problémákat. A merevedési zavarok okai olyan tényezőkben kereshetők, amelyek kihatással vannak a véráramlásra, például egészségügyi problémák, gyógyszerek mellékhatásai vagy egészségtelen életvitel, illetve rossz szokások. Igaz azonban, hogy a felsorolt problémák közül néhány az előrehaladó korral fokozódik. A merevedési zavar 70%-át cukorbetegség, vesebetegségek, krónikus alkoholizmus, szklerózis multiplex, érelmeszesedés, vérrendszeri- és idegrendszeri betegségek okozzák. A gyakran alkalmazott gyógyszerek – mint például a magas vérnyomás csökkentésére használt gyógyszerek, antihisztaminok – allergia ellenes szerek, antidepresszánsok, altatók, étvágycsökkentők stb. mellékhatásaként is jelentkezhet merevedési zavar. Okai közé sorolható úgyszintén az egészségtelen életmód, mozgáshiány, a túlzott alkoholfogyasztás, a dohányzás stb.


A merevedési zavar kihat az érintett férfi és partnerének az életminőségére. Ha Ön is évekóta hasonló nehézségekkel küszködik, még nem kell lemondania a jóminőségű szexuális életről. A Vivanord nevű kék kapszula most új megoldás az Ön számára. Egy olyan termék, amelyről Önt biztosítjuk, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz, kevesebb mellékhatással rendelkezik és ráadásul könnyű úton, vény nélkül, most Magyarországon is elérhető minden férfi számára.


A Vivanord segíthet azoknak a férfiaknak is, akiknek nincsennek nehézségeik az erekció elérésével és fenntartásával. Ezen esetekben a Vivanord pozitív hatása abban nyílvánúl meg, hogy a magömlés után a pénisz továbbra is merev marad és lehetővé teszi a nemi aktus folytatását. A férfiak több egymás utáni szexuális aktusról számolnak be.


Termékünket olyan férfiaknak is ajánljuk, akik a mai stresszel telt élettempó miatt, számos pszichés megterheléssel találkoznak. Kutatások kimutatták, hogy a merevedési zavar és a depresszió, a szorongás, illetve az önbecsülés elvesztése között párhuzamot lehet vonni. A Vivanord ezért a fiatal férfiak célcsoportjában is tökéletes megoldás, az önbecsülés és a kielégítő szexuális élet visszanyeréséhez. 

erekcija Hogyan hat a Vivanord?

impotenca

A Vivanordban található Muira puama, L-arginin, Maca és Wolfberry fruit természetes hatóanyagai segítik a hímvesszőben lévő sima izomszöveteknek az ellazulását, az erek gyorsabb tágulását és a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelését. Egyaránt pedig gátolják a péniszben lévő vér korai visszafolyását. A Vivanord így kemény és hosszantartó erekciót eredményez. A Rhodiola rosea gyógynövény egyik alapvető összetevője a Vivanordnak, amely erős afrodiziákum és libidófokozó hatásáról híres.

A Vivanord egyrészt effektív potencianövelő szer, másrészt viszont magömlést késleltető hatásáról és az orgazmusok közötti gyorsabb regeneráció biztosításáról is ismeretes. Fontos megjegyezni, hogy minden erekció alapja a szexuális inger, és e feltétel nélkül a szer nem léphet működésbe. A Vivanord kizárólagosan férfiaknak készült. Nőknek, gyermekeknek és 18 éven aluli egyéneknek a szer nem adható.