GINZENG   

erekcija
Kivonat: 100 mg

A ginzenget már évszázadok óta alkalmazzák a hagyományos kínai gyógyászatban. Sokoldalú hatása révén erősödik az egyén mentális és fizikai állapota és csökken a fáradtság. A ginzeng kiváló vágykeltőként is ismeretes. A ginsenoide hatóanyaga kulcsfontosságú a jelek átvitelénél az agyból a péniszbe, valamint a pénisz vérkeringésének serkentésében. A ginzeng fontos szerepet tölt be az erektilis diszfunkció és a korai magömlés kiküszöbölésében.


WOLFBERRY FRUIT

impotenca
Kivonat: 100 mg

A Lycium barbarum („farkas bogyó”) a tradicionális kínai gyógyászatban használt gyógynövény, amelyről azt tartják, hogy sikeresen növeli a véráramlást, erősíti a test ellenálló képességét, segíti számos betegség gyorsabb gyógyulását, lassítja az öregedési folyamatot és erős afrodiziákum hatásáról is híres.

MACA

motnja erekcije

Kivonat: 100 mg

A maca gyökér (Lepidium meyenii) a Perui Andok hegységeiben élő, évezredek óta ismert és alkalmazott tradicionális dél-amerikai gyógynövény. Számos jótékony gyógyhatása mellet, a leghíresebb a vérkeringést serkentő és potencianövelő képessége. A gyökeret már az Andok őshonos lakosai évezredek óta használják a terméketlenség gyógyításához.
L-ARGININE

spolna moč
Kivonat: 60 mg 

Az L-arginin egy esszenciális aminosav, amely számos fontos funkciót tölt be az emberi szervezetben. Az L-arginin nitrogén-oxid prekurzoraként tágítja az ereket és serkenti a pénisz vérkeringését, ami fontos szerepet játszik az intenzív erekció elérésében. 

RHODIOLA

erektilna
Kivonat: 50 mg

A Rhodiola rosea („illatos rózsás varjúháj”) a szibériai hegyekben őshonos gyógynövény, amely hatásosan elősegíti a szellemileg és fizikailag fáradt szervezet gyors regenerálódását, és erősíti a szervezet ellenálló képességét a testet és lelket érő stressz-hatásokkal szemben. A gyógynövény kihat a hímvessző erezetének ellazulására és a véráramlás fokozódására is.

MUIRA PUAMA

impotence
Kivonat: 20 mg

A Muira puama »potenciafa« néven ismeretes Brazíliából származó gyógynövény (kéreg), amelyet az őshonos lakosság népgyógyászatában már évezredek óta alkalmazzák afrodiziákumként, illetve a szexuális energia, a libidó, a szexuális teljesítőképesség és elsősorban a potencia serkentésének céljából. Azonban a gyógynövény nem csak a szexuális életre kiható pozitív hatásairól közismert, hanem reuma ellen, valamint az ellenálló képesség fokozására is sikeresen alkalmazzák.

ANGELICA

spolna moč
Kivonat: 20 mg

Az Angelica archangelica („angyalgyökér”) gyógynövény, elsősorban stressz oldó és potencianövelő hatásáról lett híres.