vivanordVásárlási feltételek

1. Bevezetés
A vivanord.hu weboldalt a Herbamedis LTD cég működteti, továbbiakban forgalmazó. A felhasználó minden személy, aki rendszerünket igénybe veszi, tehát weboldalunk minden vásárlója. Az alapszabályzat a vivanord.hu-weboldal működésének feltételét tartalmazza. Továbbá a vásárló jogait és a vásárló-forgalmazó üzleti viszonyát határozza meg. 

2. Megrendelés
A megrendelés leadását követően 24 órán belül az e-mail címére továbbítjuk a visszajelzést arról, hogy megkaptuk a megrendelést. A megrendelést követő két órán belül visszavonhatja a rendelést az info@vivanord.hu e-mail címen. Abban az esetben, ha a Vásárló az erre megszabott időben nem vonja vissza a megrendelést, a szerződés visszavonhatatlanul érvénybe lép. Szerződése (a megrendelés) elektromos formában mentett az ellátó szerverén és az ellátó info@vivanord.hu e-mail címére címzett kérvény esetében tekinthető meg.
  
3. Kézbesítés és a kézbesítési határidő
A forgalmazó az árut a megígért határidőn belül csomagolja és küldi. Amennyiben a Vásárló a megrendelést munkanapokon délután 12 óráig adja le, a forgalmazó kötelezi magát, hogy az árut még ugyanazon a napon elküldi. Abban az esetben, ha a megrendelését 12 óra után adja le, a forgalmazó az árut a következő munkanapon küldi el. A küldemény általában a 3-5 munkanapon belül érkezik meg. A kiszállítási és kézbesítési szolgáltatásokat a GLS futárszolgálat végzi. Amennyiben a vásárló a küldeményt 7 munkanapon belül nem veszi át, köteles ezt az info@vivanord.hu e-mailcímre jelezni. A szállítási költségek összege 2000 Ft.

A küldemény átvételekor történő fizetés esetén, amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 35000 Ft-os összeget, küldeményének szállítása költségmentes. Amennyiben megrendelésének összege nem haladja mega a 35000 Ft-ot, a szállítási költségek a Vásárlót illetik. A szállítási költségek összege 2000 Ft. 

A hitelkártyás fizetés esetén a Paypalon keresztül ügyfeleinket nem terhelik szállítási költségek.


4. Kiszállítási és kézbesítési lehetőségek (GLS futárszolgálat)

A küldemények kiszállításában és kézbesítésében a GLS futárszolgálat a szerződéses partnerünk, amely kétféle (teljesen diszkrét) kézbesítési módot tesz lehetővé:

1) közönséges küldemény – amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a GLS futár a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja (a küldeményen a termékről, illetve a forgalmazóról nem látható semmilyen információ).

2) a második lehetőség, a küldemény személyes átvétele bármelyik hivatalos GLS csomagpontban. Ebben az esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a GLS futárszolgálat melyik csomagpontjába érkezzen a küldemény. A küldemény pontos megérkezésének időpontjáról a GLS futárszolgálat Önt sms-ben értesíti. A címzett a küldeményt a csomagpontban személyi igazolvánnyal tudja átvenni. A küldemény a kiválasztott csomagpontban 10 napig vehető át.

Megjegyzés:

A következő link-re kattintva megtekintheti az Önhöz legközelebbi GLS csomagpont pontos címét és elérhetőségét:

https://gls-group.eu/HU/media/downloads/Overview_ParcelShop_20180112-download-42063.pdf

Külön hangsúlyozzuk, hogy mindkét kézbesítési mód diszkrét, ami azt jelenti, hogy a küldeményen a termékről, illetve a forgalmazóról nem látható semmilyen információ!


5. Postázási költségek 
A küldemény átvételekor történő fizetés esetén, amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 35000 Ft-os összeget, küldeményének szállítása költségmentes. Amennyiben megrendelésének összege nem haladja mega a 35000 Ft-ot, a szállítási költségek a Vásárlót illetik. A szállítási költségek összege 2000 Ft. 

A hitelkártyás fizetés esetén a Paypalon keresztül ügyfeleinket nem terhelik szállítási költségek.
 

6. Rendelés visszavonása
A megrendelést követően két órán belül vonhatja vissza a rendelést az info@vivanord.hu e-mail címen. Abban az esetben, ha a Vásárló az erre megszabott időben nem vonja vissza a megrendelést, a szerződés Ön (mint Vásárló) és a Forgalmazó között visszavonhatatlanul érvénybe lép.

7. Elállási jog és az áru visszaküldése
A Vásárló 30 napon belül indoklás és kártérítési kötelezettség nélkül elállhat a vásárlástól, és visszajuttathatja az árut. Azonban a Vásárlót terhelik az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek. Az elállási jog gyakorlásáról a Vásárló – az áruátvételt követően legkésőbb 15 napon belül – köteles értesíteni a Forgalmazót, mégpedig az info@vivanord.hu e-mail címen, majd ezt követően legkésőbb 15 napon belül az árut visszaküldeni a Forgalmazónak.
 

8. Pénz-visszatérítési garancia
A Forgalmazó pénz-visszatérítési garanciát vállal abban az esetben, ha a Vásárló a már használt áruval nem elégedett. A garancia érvényesítése egyszerű, diszkrét és kérdések nélkül történik. A Vásárló egyetlen kötelezettsége ez esetben az, hogy a vásárlást követően 30 napon belül a reklamációról e-mailben (info@vivanord.hu) értesíti a Forgalmazót, ugyanakkor pedig – saját költségére – visszajuttatja a megvásárolt árut – legfeljebb két hiányzó tablettával. A teljes vételárat megtérítjük.


9. Árak
Az árak forintban szerepelnek. A feltüntetett árak a megrendelés idején érvényesek. 

10. Felelősségmentesség
A honlapon olvasható adatok kizárólag az általános tájékozottságot szolgálják, és nem helyettesíthetik a látogatást az orvosnál. Ha úgy véli, hogy orvosi ellátásra van szüksége, akkor keresse fel háziorvosát vagy a megfelelő egészségügyi intézményt. A Forgalmazó nem vállal felelősséget a véleményekben kifejtett információkért, amelyek egyéni elbíráláson alapoznak. Ugyanakkor nem vállal felelősséget a véleményekből eredő információkért sem. A Forgalmazó fenntartja magának a jogot arra, hogy a Vásárlási feltételeket bármikor, bármilyen formában, az okra való tekintet nélkül és előzetes értesítés nélkül módosítsa.

11. Személyes adatok védelme
A Forgalmazó a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel összhangban biztosítja a Felhasználó valamennyi személyes adatainak védelmét. A Forgalmazó a személyes adatokat kizárólag a rendelés kivitelezésének céljából (az információs anyag, ajánlatok, számlák kiküldése), illetve az egyéb szükséges kommunikáció céljából használja fel. A Felhasználó adatait semmilyen körülmények között nem bocsátjuk az arra nem jogosult személyek rendelkezésére.

12. Gyártó

Herbamedis Ltd
The Black Church, St. Mary's Place,
Dublin D07 P4ax
Ireland
E-mail: info@vivanord.hu
GSM: 030 200 27 62