vivanordVivanord a természetes potencianövelő kapszula férfiak számára

A Vivanord™ segíti a hímvesszőben lévő sima izomszöveteknek az ellazulását, az erek gyorsabb tágulását és a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelését. Egyaránt pedig gátolja a péniszben lévő vér korai visszafolyását. A Vivanord így kemény és hosszantartó erekciót eredményez. Az Vivanord nőknek, gyermekeknek és 18 éven aluliaknak nem adható.Hogyan hat a Vivanord?


A Vivanordban található Muira puama, L-arginin, Maca és Wolfberry fruit természetes hatóanyagai segítik a hímvesszőben lévő sima izomszöveteknek az ellazulását, az erek gyorsabb tágulását és a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelését. Egyaránt pedig gátolják a péniszben lévő vér korai visszafolyását. A Vivanord így kemény és hosszantartó erekciót eredményez. A Rhodiola rosea gyógynövény egyik alapvető összetevője a Vivanordnak, amely erős afrodiziákum és libidófokozó hatásáról híres.

A Vivanord egyrészt effektív potencianövelő szer, másrészt viszont magömlést késleltető hatásáról és az orgazmusok közötti gyorsabb regeneráció biztosításáról is ismeretes. Fontos megjegyezni, hogy minden erekció alapja a szexuális inger, és e feltétel nélkül a szer nem léphet működésbe. A Vivanord kizárólagosan férfiaknak készült. Nőknek, gyermekeknek és 18 éven aluli egyéneknek a szer nem adható.

motnja erekcije

Mellékhatások

Amennyiben a fent említett esetek meglétéről nincs teljes mértékben meggyőződve, kérdezze gyógyszerészét vagy kezelőorvosát. A vivanord nőknek, gyermekeknek és 18 éven aluliaknak nem adható.

Az Vivanord szedése ellenjavallt:

motnja erekcijeAz Vivanord használata

Vegyen be 1 kapszulát egy órával a szexuális tevékenység előtt. A szer a bevételt követő 30–60 perc alatt kezdi kifejteni hatását. A hatás bekövetkeztének idejében némely eltérés lehetséges, mivel minden egyén másképpen reagál a szerre. Abban az esetben, ha a kapszulát étellel együtt vette be, a hatás idejének bekövetkezése hosszabb lehet. A szer hatása folyamatos szexuális izgalom mellett 24 órán át szokott tartani, de némely fogyasztóink akár 48 órás pozitív hatásról is beszámolnak. A tökéletes hatás elérése érdekében, a kapszula bevétele utáni alkoholfogyasztás nem ajánlott.

A napi adagot (1 db. Vivanord kapszula) nem szabad túllépni. Nagyobb mennyiségű fogyasztás esetén a szer nem fejt ki jobb hatást, csupán a nem kívánatos mellékhatásai fokozódnak. A használat előtt figyelmesen olvassa el a dobozban mellékelt használati utasítást.

erekcija


  • súlyos szív és máj betegség estén,
  • a közelmúltban átélt szívinfarktus és agyvérzés esetén
  • valamint szívritmus zavarok esetén.

spolna moč Nemkívánatos mellékhatásokat

A Vivanord nevű kék kapszula is okozhat nemkívánatos mellékhatásokat, amelyek általában enyhék és rövid időtartamúak. A leggyakrabban előforduló mellékhatások: bőrpír, enyhe fejfájás, szájszárazság. Amennyiben a Vivanord használata következtében bármely nemkívánatos mellékhatást tapasztalna, csökkentse a 450 mg-os adagot 225 mg-ra - törje félbe a kapszulát és felezze el a benne lévő tartalmat. Amennyiben az előző utasítás nem hozna megfelelő eredményeket, a szer szedését meg kell szüntetnie. Nagyobb mennyiségű fogyasztás esetén a szer nem kívánatos mellékhatásai fokozódhatnak.